Tuesday, January 24, 2006

RM SIOT!!

Aku rasa cam nak demam la.... Hopefully x. coz klu demam mmg susah. Satgi rasanya nak pi minta vitaman C sket kat Eddy. HAHA. Anyway today I wanna share some exciting story bout me and my most adorable PTPTN loan. HAHAHH!!! Sem ni x seperti ramai bebudak part 2 yang lain, aku dpt full loan. X da main tolak!!! Wallet tegang beb!! LAst Saturday, I went to KL with Eddy. We went to few places including SOGO, Kompleks Pertama, Petaling Street, Jln Masjid India, Jln TAR serta tempat2 yang berdekatan. FYI, RM 300 pertamaku aku habiskan dgn membeli sebuah jam tangan terhebat zaman melenuim berjemana CASIO. Korang nak tau tak??!! harga asal jam tuh sebenarnya RM 460. Kat SOGO after diskaun dpt RM 390. Kat Masalam ngan Sunway Pyramid pun dpt RM 390. Tp kat Pertama Kompleks aku dpt RM 315. Leh caya x??!! hehehe. syiok giler siot pakai jam nih!! Anyway thanx to Eddy coz sudi teman aku gi KL. Dia pun gi shoping gak, Dia beli kasut. You know wut, without him, maybe I can't get that kind of price for my most lovable and attractive watch. He is very good in bargaining.

Sometimes aku terpikiaq gak. MAybe Eddy nih should have a girlfren asap. Bukan apa, kekadang tuh aku kesian gak kat dia. Dia nih sensetif...tahap maximum. Tp bagus la... sensetivity nih amat berguna. It's a gift from Allah. He can apply his sensitivity in everything he works for; studies, frenship,expences, bla bla and bla bla (bermaksud dan lain2 lagi). Tp kekadang tuh aku rasa terkilan la gak coz ramai member2 aku TERMASUK LA AKU tak peka dgn sensitivity. Kekadang tuh rasa bersalah siut. At least klu dia dah ada g/f leh la gak dia nak berasmaradana n bermanja. At least leh la gak dia discuss semua problems dia or meluahkan segala ketidakpuasan hati dia kat awek dia tuh. Dia nih klu ada problem, bukan nak cakap sangat prob dia tuh kat org.

p/s: hmmm....

1 comments:

shadapz said...

hey there A.K..
dun worry about me..
for me.. being single was not that bad after all.. i am free to do anything..
if u need my assistance in bargain.. just say so..

p/s : i'm soooo touched la wei.. thank you ma fwen.. :)