Tuesday, April 11, 2006

Aku Lagi Ke?

Partama sekali, saya ingin megucapkan Salam Maulidur Rasul. Sesungguhnya, saya berasa amat bertuah kerana terpilih sebagai salah seorang pengikut Baginda. Jangan lupakan selawat ke atas Nabi Junjungan Besar. Semoga sejahtara para Rasul dan Ambia.

Alhamdulillah. Semester kedua aku di UiTM dah nak habis. Sekarang ni dlm studi week. Cepatnyer time berlalu, cam ERL kan??!! Assingment pun dah habis dah. Di sini, aku nak ambil kesempatan mengucapkan terima kasih kepada semua rakan2 sekumpulan;

  • Elly Kodry and Mas (Journ)
  • Elly Kodry, Baiti and Eddy (Psyco)
  • Ku, Eliza and Ayu (Translation)
  • Ku, Ayu and Mimi (Marketing)
  • Killa, Azim and Assim (grafik dan layuot)
  • Ayu (Eco)
  • Eddy, Baiti and Kamelia (int. adv)

Paling tak dapat aku lupa, pada 7 April lalu, kitorang (part 2 incolabo part 1) organise kan satu dinner atau lebih dikenali sebagai Journalism and Pre-Graduation Night. Agak terkilan rasa di hati, apabila malam yang sepatutnya meraikan our graduating students,mendapat respons yang amat mengecewakan dr mereka sendiri.


Berikut merupakan bukti tentang bahawa part-6 yang tak supportive (dan menyusahkan);

  1. hanya bayar RM 20 sedangkan bayaran yang sebenarnya ialah RM 30.
  2. datang lewat. Mereka dijadualkan datang pada pukul 8.00 malam. Kul 9 baru sampai. Sejam kami tunggu...VIP sampai dulu dari depa. VIP sampai kul 8.15, tapi depa sampai kul 9. (I SWEAR THEY WILL PAY FOR THIS)
  3. lansung tak supportive bila suruh diorang duduk kat meja depan.
  4. bossy
  5. ada banyak lagi sebanarnya.... tapi tak ingat!!

Walau bagaimanapun, aku rasa gembira kerana kami dapat menjayakan majlis ini dengan jayanya. Majlis kami mendapat pujian dari banyak pihak.

Wahai pembaca yang budiman, apabila orang cakap aku stress malam tuh, memang aku akui aku stress. Tapi sebenarnya bukan masalah dinner tuh yang membuatkan aku stress giler.... adalah sebab2 lain. Tanya Elly, she knows. Kill pun tau gak!!.

(check this out to know more about this event: www.xanga.com/realitypills/ .)

However, as a head of protocol bureau, i really dunno weather i did my job well or not. But I think we did it succussfully.

Oleh kerana hari ni Maulud Nabi. Kedai abe tuh tutup. Aku sekarang ni ada kat faculty. aku lapaq. nak makan. tapi malaz nak pi makan kat DC. Rasa2nya...nak makan pizza la..

1 comments:

shadapz said...

A.K.. u already done ur part ..
let bygones be bygones..
kalau diorg tak hargai apa yg kita buat.. let them be..
i believe in KARMA...