Thursday, April 06, 2006

AKU NAK UCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MEMBACA BLOG AKU NIH!!

Sila add comment anda untuk menjawab "sama-sama"

Tadi aku dapat panggilan dari unit latihan HEP. Aku dah dipilih untuk menjadi Fasilitator!! Bukan pasal aku minat sangat nak menyibukkan diri aku yang sebenar-benarnya sebuk, tetapi memandangkan aku mungkin kena menyewa di luar sem depan, so terpaksa la aku jd fasi. Lagi pun aku memang enjoy jadi fasi lagi sejak skolah.

sekarang kitorang tengah sebuk buat preparation untuk dinner esok. kiranya semua tengah pening nak settlekan macam2 hal. aku ditugaskan untuk menjadi ketua biro protokol. aku rasa kerja aku dah makin siap, thanks to Elly, Daia n Assim tolong bayarkan tapak tuh!! Tak sempat nak say thank you. Jgan lupa... melaram esok malam. Kalau nak gambar2 latest tentang dinner esok, boleh la masuk blog eddy shootshadapz.blogspot.com atau elly, xanga.com/realitypills. tapi tak sure gak kot, coz sekarang nih virus brontok bermaharajalela... banyak softwere down pasal virus nih. ramai plak yang takut gunakan pendrive. so susahlah nak pindahkan gambar ke komputer untuk upload ke internet.

habis dinner, keesokkan harinya, 8 april aku ada test untuk ko-k aku, pengucapan awam. aku kena buat speech selama 10 minit. sekarang pun tak siap lagi... mampus aku!!aku kena siap kan teks dan powerpoint presentation sekarang ni jugak pasal malam nanti nak buat asgn grafik n layout..

ishhyy...

susah sungguh aku nii...

jadi sekarang ni actually tengah nak try buat ucapan tuh la.. tapi tak da idea. Nak tunggu Eddy, bcoz dia cakap nak tolong, tapi tak sampai2 pun lagi...!!

Aku tak kesah kena marah kerana aku pun akan marah orang yang buat aku marah! Tapi aku tak tahan kalau ada orang merajuk kat aku, pasal aku tak tau nak pujuk orang.

SENYUM SOKMO!!

1 comments:

shadapz said...

sama-sama