Wednesday, October 17, 2007

Balik Ke UiTM Lepas 1 Minggu Beraya

Seminggu aku beraya kat Alor Staq. Kalau nak diikutkan, mmg rasa masa yang aku dah spent tu melayang macam tu... saja. Yelah...assigmnet, project and thesis aku belambak lagi x habis. Preparation untuk exam bahasa Italy pun x buat lagi. Hai hai hai...problem2.!!

Tapi sebenarnya rasa amat x best untuk balik ke Shah Alam. Rasa cam down giler!! ntah pasal apa!??!!. I wonder, mcm mana la si Su tu dok tunggu masa nak boarding...mesti down giler 2 3 kali ganda drp aku kan??!!

OOh ooh lupa nak cakap, aku sekarang sedang menungu waktu untuk boarding di Gate 2, Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim, Alor Star. Ini kali pertama aku guna airport ni. Airport ni baru siap dalam 2 3 tahun dulu. Kalau compare dengan airport lama, airport ni way much better la.

Nanti aku upload gambar. Try nak upload, tapi ntah pasal pa ntah, x leh nak upload.

1 comments:

Anak PakCik Razak said...

perasaan ketika nk bertolak balik ke adelaide: 2006- excited kot, almaklumlah first time nk g oversea

2007- xsempat fikir sebb dh terlambat.xsempat nk tungu lama2.check in je terus naik flight.smpi klia kelam kabut cari kawan sebb kena tinggal dgn diorg, yg pasti actually excited nk blk adelaide sebb sangap duduk rumah 3 bulan xwat mende.hihihi.