Wednesday, February 20, 2008

Still Dissapointing

Hari ni dah 20 February. Dah 1 bulan 20 hari aku intern kat TMR. Tapi masih lagi buat silap. Kadang2 aku rasa fedup la. Tiap2 hari aku buat silap and masih x boleh nak learn from my mistakes. Cuba bayangkan, di UiTM dulu mmg aku cepat tangkap. Org ajar aku, kejap lagi aku dah boleh buat, tapi kali ni, ntah pasal apa aku jadi "LEMBAB" sangat. Tak boleh nak faham2!! Tapi ini bukan aku x suka intern kat TMR, cuma aku tak puas hati and fedup dengan diri sendiri. Ntah spirit apa la yg drive aku sampai hari ni. Tapi xpa, aku masih ada banyak story lagi nak cover.

Recently, aku banyak ditugaskan untuk cover mengenai industry halal negara. Sampailah ke penternakan lembu pun aku cover. So, boleh kira aku dah nince kat area ni. Itu je la yg buat aku happy. But other than that, still dissapointing.

But what can really aspect? Im still new and im just an intern!! So any comments??

2 comments:

NurAqilah Ismail said...

take la ak..slow2 blajar.

Al-Farabi said...

salam shafizan.

banyak2 analisis berita yang u dapat k. Ada yang betul ada yang x. biasalah open world. shafizan, blh minta tlg? blh shafizan letakkan url i punya blog kt u punya blog? kalu blh bgtahu k.

Harap sangat2. I nk kongsi ilmu dengan masyarakat Malaysia kita. Walaupun sikit tapi sekurang2nya kita bagi sumbangan kpd masyarakat kita.

Blh ye shafizan? nati shafizan email kt sya yer. ni email sya : myhottips@yahoo.com

thanks a lot.

wassalam.

~ Al-Farabi