Monday, February 27, 2006

Not another Routine!!

Last week, budak journalism ada family day. Seperti biasa, family day akan dianjurkan oleh budak part 3. Next sem, kitorang plak yang kena buat family day.
Family day kali ini bertemakan Hari Amal MASSCOMM, so , diorang pun jemput la... lebih kurang 27 org budak HIV/AIDS dari rumah amal solehah (cheras). My first impression kat bebudak nih "isshhh... kesian kat diorang...x nampak macam sakit.." N e way, we had a lot of fun. Walaupun family day tersebut hanya dijalankan di padang kolej seroja. Bukan cam sem lepas, kitorang buat kat PD.

Pada hari tersebut, aku dapat dua lucky draw!! Aku dapt T-shirt, ngan organizer... booleh kira berbaloi gak la aku bayaq RM10 utuk pendaftaran family day tuh!

Untuk acara sukaneka, kumpulan aku dapat no. 2!! kira power gak la...

in conclusion untuk hari tersebut, budak part three bole dpt tabik spring!!! and budak part 2 (kelas aku) patut rasa tension...tp kitorang tak kesah...kitorang memang the best part!!

Pasal projek aku plak, aku mulakan dengan projek ke Jakarta. Buat masa ini, aku dah siapkan proposal untuk semakan. Jadual ngan budget je yang tak siap lagi

projek kedua. Lawatan ke Uitm Melaka anjuran kelab debat kolej perindu. sebagai pengarah projek, aku dah siapkan n dah hantar proposal untuk kelulusan.

ketiga. sebagai pengurus pasukan catur, sukan antara kolej, aku dah adakan first meeting. sambutan amat menghibakan. AARRGGGHHH.... yang nih aku tension. Dah la equipment tak cukup!! eh bukan tak cukup tapi TAK ADA!!!! bayangkan ... equipment kitorang bukan nak padang bola besar2, just nak chess set jer. Skrg ni pemilihan mewakili kolej perindu dlm acara catur masih tak boleh dijalankan bcoz of masalah "equipment tak da" !! HAIYOO

keempat...assignment dah belambak woiii!!! bila nak start buat??!!

1 comments:

shadapz said...

yup.. tabik spring sebab anjurkan satu majlis yg mulia... amin..
RESPECT!!!